Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%
269 woorden
2 minuten leestijd

Ruva Internationaal Kampioen

Op zaterdag 16 september zijn wij met Ruva, Olly, Jua en Dashwood naar de 49th International Dogshow Maastricht geweest. Het was de eerste show waar Ruva de kans had om de titel internationaal kampioen te behalen. Hiervoor hadden we namelijk nog een kampioenschapspunt nodig dat behaald zou zijn na 27 augustus 2023 en dit was onze eerste internationale show sinds die dag. 
En die knappe Ruva won haar klasse en mocht toen meelopen voor beste teef. En toen werd het heel spannend, want de beste teef (en beste reu) krijgt het nationale en internationale kampioenschapspunt. Bart en Ruva deden samen hun uiterste best en gelukkig koos de keurmeester Ruva uit als beste teef. En daarmee mag Ruva zich (na de officiële goedkeuring door de FCI) Internationaal Kampioen noemen. Een titel waar we erg trots op zijn.

Ook de andere honden hebben ontzettend hun best gedaan in Maastricht. Olly scoorde in de jeugdklasse van 11 reuen een mooie 3e plaats met een uitmuntend. Dashwood kreeg in een volle jeugdklasse een zeer goed, de keumeester vond haar prachtig maar vond haar wat verlegen.

Jua is niet in de ring geweest voor de raskeuring, want dat viel tegelijk met de juniorhandling. 

Op zondag waren we ook weer in Maastricht en ook dat was weer een succesvolle dag.

Ruva won haar klasse met een mooie uitmuntend, werd opnieuw gekozen tot beste teef en werd daarna ook nog gekozen tot Best of Breed. Samen met Bart mocht ze naar de erering en daar werd ze geselecteerd bij de beste vijf. 

Olly kreeg een verdiende uitmuntend maar helaas geen plaatsing.

Dashwood kreeg ook een uitmuntend.

Nieuwsoverzicht