Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%

Wie zijn wij


Wij zijn Bart en Evelien en samen met onze vier kinderen en beestenboel wonen wij in Soest. Beiden zijn wij enorme dierenliefhebbers.                   

Evelien is opgegroeid met ruwhaar teckels en ook bij Bart in het gezin hadden ze altijd honden in huis. Toen we samen gingen wonen was ook meteen duidelijk dat wij een hond wilden, onze eerste hond was een ruwhaar teckel.

Eveliens eerste ontmoeting met de Rhodesian Ridgeback was al in 2003. Ze vond het meteen een geweldig ras. Zodra het moment kwam dat wij een Rhodesian Ridgeback konden bieden wat deze hond nodig heeft, twijfelden wij geen moment en dus werd in 2013 ons gezin uitgebreid met een Rhodesian Ridgeback. Dit was Imani en gelukkig is zij nog steeds onderdeel van ons gezin. Op dit moment hebben wij vijf Rhodesian ridgebacks.

Onze honden maken echt deel uit van het gezin. Overdag gaan ze lekker hun eigen gang in huis en tuin. Ze hebben allemaal zo hun favoriete bezigheden en plekjes. In de avond liggen ze lekker bij ons op de bank of op een van de zachte kussens die in de woonkamer liggen.

Alle honden genieten van een lekkere boswandeling en dit doen wij dan ook zeer regelmatig. Met onze honden volgen we wekelijks ringtraining en lessen geurdetectie. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze honden naar shows te gaan.

Naast de honden hebben wij thuis nog paarden en pony’s.