Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%
218 woorden
1 minuten leestijd

Dogshow Rijnland 2023

Na een showpauze, is maart een drukke maand qua shows. Zondag 19 maart mochten Ruva en Olly met Bart naar Dogshow Rijnland. 
Olly mocht meedoen in de puppyklasse. Hij deed netjes zijn best en de grond was deze keer iets minder interessant dan in Groningen. Hij kreeg een mooie veelbelovend met een prachtig keurrapport en een tweede plaats.

Ruva deed mee in de kampioensklasse en won haar klasse. Daarna mocht ze meedoen voor beste teef. Zij en Bart moesten er flink wat rondjes voor rennen, maar uiteindelijk koos de keurmeester Ruva als beste teef. Hiermee kreeg ze het CAC en CACIB en ook de felbegeerde Crufts kwalificatie. Ruva mag in 2024 voor de derde keer op een rij meedoen aan Crufts, wij verheugen ons er nu al op.
Daarnaast leverde deze prestatie als kers op de taart ook nog de titel Holland Cup Winster 2023 op. 

In de competitie om beste van het ras moest Ruva het opnemen tegen de beste reu. Bart merkte dat bij Ruva het sprankelende er een beetje af was nadat ze al langere tijd onafgebroken in de ring had gestaan. Ondanks dat deden ze samen weer erg hun best, maar werd de reu verkozen tot Best of Breed. Wij hebben weer genoten van deze mooie dag en zijn weer erg trots op onze Ruva. 

Nieuwsoverzicht