Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%
194 woorden
1 minuten leestijd

Alinde weer eerste

Na het succes van zaterdag mochten we zondag weer vroeg opstaan om opnieuw naar de show in Groningen te gaan. Dit keer bleven de ridgebacks thuis maar mocht Alinde de zachtaardige Barsoi Emilia voorbrengen bij de debutanten juniorhandling. Zij en Emilia waren een prachtig setje om samen te zien en ze werkten heel mooi samen. 
Na de voorkeuring bleek dat ze bij de eerste selectie zaten en toen mochten Alinde en Emilia nog een keer laten zien wat een leuk setje ze zijn en hoe mooi ze samenwerken. Nadat de nummers 3, 4 en 5 gekozen waren, mochten Alinde en Emilia nog eenmaal de ring rond samen met de andere combinatie om te bepalen wie van de twee handlers de eerste plek zou krijgen. En ja hoor, die dame deed het weer, Alinde werd samen met Emilia weer eerste bij de debutanten juniorhandling. 
Ze kreeg van keurmeester Kati Wilke (DE) een prachtig keurrapport met voor alle onderdelen een 'excellent' en de opmerking 'lovely presentation, small girl with a big dog, lovely work. You will have a great future.' Met zulke mooie complimenten en met weer een welverdiende eerste plaats zijn wij natuurlijk ontzettend trots. 

Nieuwsoverzicht