Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%
304 woorden
2 minuten leestijd

Alinde en Jua 2e bij de juniorhandling

Tijdens de show in Maastricht deden Alinde en Jua voor de allereerste keer mee met de wedstrijd debutanten juniorhandling. Hier was Alinde al weken voor aan het oefenen en eindelijk mocht ze samen met Jua de ring in. En wat deden ze het top samen.

In de voorkeuring lieten ze zien dat ze de opdrachten van de keurmeester keurig uit konden voeren en dat Alinde voldoende kennis heeft van de hond die ze showt. En toen mochten ze naar de erering.

Er deden in totaal 7 kinderen mee bij de debutanten en de eerste vijf worden geplaatst door de keurmeester. Nadat alle debutanten gezamenlijk een ronde hadden gelopen met hun honden werden de eerste vijf geselecteerd. Jua en Alinde zaten bij de eerste vijf en mochten in de erering nogmaals laten zien wat ze samen kunnen. 
Nadat de overgebleven vijf kinderen met hun hond een figuur hadden gelopen en de hond netjes in stand hadden gezet voor de keurmeester ging de keurmeester plaatsen van nummer vijf naar nummer één. En wat was het spannend. Tot onze grote verassing en vreugde werd Alinde samen met Jua tweede. Wij zijn ontzettend trots op die twee. Op Alinde voor al het harde werk dat ze doet om steeds beter te worden en op Jua die zich met haar gouden karakter in een zeer drukke omgeving en tussen heel veel andere honden laat showen door een meisje van negen.

Ook op zondag deden Alinde en Jua weer mee aan de debutanten juniorhandling en weer zetten ze beiden hun beste beentje voor. Opnieuw mochten ze naar de erering en werden daar geselecteerd bij de beste vijf zodat ze opnieuw een figuur mochten lopen in de erering en Alinde kon laten zien hoe netjes ze Jua in stand kan zetten. Deze keer werd hun optreden beloond met een mooie vierde plaats.

Nieuwsoverzicht