Check de settings tempMode of zet de Tempmode checker in de index uit!
USP Uniek verkoopvoorstel 10%
188 woorden
1 minuten leestijd

4 Summer Nights Shows Split

Onze vakantie combineren wij graag met het showen van onze honden in diverse landen. Net als vorig jaar bezochten we dit jaar de 4 Summer Night Shows in Split (Kroatië). We hadden Ruva, Olly en Dashwood mee en alledrie hebben ze prachtige resultaten behaald.
 

Ruva won alle dagen haar klasse met CAC. Na drie dagen had zij daarmee voldoende CAC voor het behalen van het Kroatisch kampioenschap.

Olly, won alle dagen zijn klasse met internationaal jeugdpunt. Ook werd hij twee dagen beste jeugdhond. Op vrijdag werd hij daarmee ook Split Junior Winner. Na drie dagen was hij Kroatisch Jeugdkampioen.

Dashwood won alle dagen haar klasse met een mooie veelbelovend. Hiermee werd zij ook alle dagen beste pup. Na drie dagen was zij Future Hope of Croatia.

Omdat de honden alledrie na drie dagen hun titels behaald hadden zijn wij de vierde dag lekker thuis gebleven. Omdat de erering tijdens deze shows steeds pas na middernacht begon, besloten wij om Olly en Dashwood niet voor te brengen in de erering. Dit zou voor de kinderen veel te laat worden en we wilden dat zij ook konden genieten van de vakantie.

Nieuwsoverzicht